Психологічна структура моральних переконань майбутніх психологів - Котко С. В.; Kotko S. V. (My University, 2025)
У кваліфікаційній роботі представлено теоретичні основи та емпіричне дослідження моральних переконань майбутніх психологів. Проведено аналіз сучасних підходів до вивчення даної проблематики з використанням надійних психодіагностичних методик та методів математичної статистики для підтвердження достовірності отриманих результатів.
Котко, С. В. Психологічна структура моральних переконань майбутніх психологів = Psychological structure of moral beliefs of future psychologists : бакалаврська робота ; спец. 053 ''Психологія'' / С. В. Котко ; наук. кер. І. Є. Чугуєва. – Миколаїв : НУК, 2025. – 47 с.
Keywords: переконання; моральні переконання; ціннісні орієнтації особистості; моральні якості особистості.; 053 ''Психологія''; beliefs; moral beliefs; value orientations of the individual; moral qualities of the individual