Математическое моделирование нагрева диэлектрического материала в микроволновом электромагнитном поле - Волгушева, Н. В.; Volgusheva, Natalya V. (My University, 2015)
Аналiзується можливiсть застосування iснуючих аналiтичних моделей теплопровiдностi в тiлi при дiї внутрiшнiх джерел теплоти до рiшення завдань нагрiвання в мiкрохвильовому полi. Дослiджено математичну модель, що описує температурне поле напiвобмеженого масиву в умовах мiкрохвильового нагрiвання.
Волгушева, Н. В. Математическое моделирование нагрева диэлектрического материала в микроволновом электромагнитном поле = Маthemаticаl modeling of heаting dielectric mаteriаl in microwаve electromаgnetic field / Н. В. Волгушева // Зб. наук. пр. НУК. – Миколаїв : НУК, 2015. – № 5 (461) – С. 44–48.
Keywords: внутренние источники теплоты; математическая модель; сушка; температурное поле; внутрiшнi джерела теплоти; математична модель; сушiння; температурне поле; internal heat sources; mathematical model; heating; drying; temperature field; penetration depth