Методичні вказівки до виконання програм практики студентами напряму підготовки 030509 "Облік і аудит" освітньо-кваліфікаційних рівнів "бакалавр", "спеціаліст", "магістр" - Каткова Наталя Володимирівна; Медведєва Вікторія Михайлівна (My University, 2015)
Вказівки покликані забезпечити студентів напряму підготовки 030509 "Облік і аудит" методичними рекомендаціями щодо проходження практики як невід'ємної складової професійної підготовки на стадіях отримання початкових знань з організації і методології бухгалтерського обліку на підприємствах та професійної діяльності бухгалтера підприємства; поглиблення і закріплення теоретичних знань, отриманих студентами в процесі вивчення певного циклу теоретичних дисциплін, а також збору фактичного матеріалу для виконання кваліфікаційних робіт. У вказівках наведені мета і задачі практик, вимоги до виконання завдань практик та захисту звіту з практики. Призначені для студентів освітньо-кваліфікаційних рівнів "бакалавр", "спеціаліст", "магістр" напряму підготовки 030509 "Облік і аудит" та викладачів вищих навчальних закладів.
Каткова, Н. В. Методичні вказівки до виконання програм практики студентами напряму підготовки 030509 "Облік і аудит" освітньо-кваліфікаційних рівнів "бакалавр", "спеціаліст", "магістр" / Н. В. Каткова, В. М. Медведєва. – Миколаїв : НУК, 2015. – 54 с.