Система керування робота-маніпулятора моделі М20П.40.01 - Білюк І. С.; Савченко О. В.; Козлов А. Ю.; Іванов А. В.; Пристайко Т. І. (My University, 2025)
Дана робота присвячена розробці системи керування роботом-маніпулятором моделі М20П.40.01 із використанням ПЛК Siemens S7-1500. У процесі роботи буде здійснено аналіз типів маніпуляторів, вибір відповідного контролера, розробка функціональної схеми та програмного забезпечення керування.
Система керування робота-маніпулятора моделі М20П.40.01 / І. С. Білюк, О. В. Савченко, А. Ю. Козлов, А. В. Іванов, Т. І. Пристайко // Матеріали всеукр. наук.-техн. конф. студ., асп. та молодих вчених "Автоматика та електротехніка". – Миколаїв : НУК, 2025. – С. 45–48.
Keywords: робот-маніпулятор; система керування; мікроконтролер; частотний перетворювач; ПЛК; електропривод