Методичні вказівки для виконання практичних занять та самостійної роботи з дисципліни "Управління проектами" - Потай, Інна Юріївна (My University, 2012)
Методичні вказівки для виконання практичних занять та самостійної роботи з дисципліни "Управління проектами" складаються з трьох розділів, які є базовими в теорії управління проектами та програмами. За структурою та змістом відповідають робочій навчальній програмі з дисципліни "Управління проектами" для спеціальностей 8.050201 "Менеджмент організацій" та 8.050107 "Економіка підприємства" для студентів денної і заочної форм навчання та слухачів післядипломної освіти.
Потай, І. Ю. Методичні вказівки для виконання практичних занять та самостійної роботи з дисципліни "Управління проектами" / І. Ю. Потай. - Миколаїв : НУК, 2007. - 68 с. + ел. копія.
Keywords: методичні вказівки; управління проектами; розробка концепції проекту; проектний аналіз; організаційна структура проекту; розрахунок ефективності проекту