Алгоритми аналізу кадру для регулювання освітленості по критерію роздільної здатності в системі відеоспостереження - Касьянов, Ю. І. (My University, 2013)
Метою даної роботи є розробка алгоритмів аналізу кадру для визначення оптичного контрасту фону по відношенню до білого і до інтегральної (середньої) яскравості об’єкту при фронтальному штучному освітленні та для визначення площі об’єкту в кадрі і їх апробація моделюванням у середовищі Mathcad.
Касьянов, Ю. І. Алгоритми аналізу кадру для регулювання освітленості по критерію роздільної здатності в системі відеоспостереження / Ю. І. Касьянов // Матеріали ІІI Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю "Сучасні проблеми інформаційної безпеки на транспорті". – Миколаїв : НУК, 2013.
Keywords: системи відеоспостереження; кадр; відеозйомки; Mathcad; відеоматеріали; освітлення