Дизайн грошових банкнот як твір мистецтва, що несе у собі історичну та культурну цінність - Сергієнко, О. М.; Орліогло, О. А.; Serhiienko, O. M.; Orlyohlo, O. A. (My University, 2017)
На підставі історії, естетичної привабливості та художнього задуму, аналізу документальних матеріалів та візуальних досліджень, розглянути особливості національної валюти з точки зору вимог графічного дизайну
Design of money paper currencies is work of art, which carries a historical and cultural value in itself
Сергієнко, О. М. Дизайн грошових банкнот як твір мистецтва, що несе у собі історичну та культурну цінність = Design of money paper currencies is work of art, which carries a historical and cultural value in itself / О. М. Сергієнко, О. А. Орліогло // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2017. – Вип. 10. – С. 57–61.
Keywords: графічний дизайн; грошові знаки; національна валюта; композиція; еволюція; захисні елементи; graphic design; money signs; national currency; composition; evolution; protective elements