Методичні вказівки до практичних робіт з дисципліни «CAD/CAM/CAE-системи в суднобудуванні» - Щедролосєв Олександр Вікторович; Соценко Владислав Валерійович; Коновалова Ганна Василівна (My University, 2025)
Уміщено рекомендації щодо підготовки до практичних занять, плани практичних занять і рекомендації щодо виконання й оформлення практичних робіт з дисципліни «CAD/CAM/CAE-системи в суднобудуванні», а також перелік рекомендованої літератури та джерел. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності G11 «Машинобудування» зі спеціалізації G11.04 «Суднобудування» денної та заочної форм навчання. Також можуть бути корисними для здобувачів освіти інших спеціальностей Національного університету кораблебудування, які набувають компетентностей та практичних навичок у використанні універсальних та спеціалізованих систем автоматизованого проєктування (ComputerAided Design – CAD), виробництва (Computer-Aided Manufacturing – CAM) та інженерних досліджень (Computer-Aided Engineering – CAE) в галузі суднобудування.
Щедролосєв, О. В. Методичні вказівки до практичних робіт з дисципліни «CAD/CAM/CAE-системи в суднобудуванні» / О. В. Щедролосєв, В. В. Соценко, Г. В. Коновалова. – Миколаїв : НУК, 2025. – 44 с.