Економіка під вітрилами - Гординець, С. Ю.; Диндеренко, К. С.; Лукашина, А. А.; Панченко, Т. С.; Сенотрусова, Н. О. (My University, 2015)
Бібліографічний покажчик містить перелік наукових та науковометодичних праць викладачів та співробітників Інженерно-економічного факультету–Факультету економіки моря. Мета покажчика – відобразити наукові та науково-методичні праці вчених. До його складу увійшли монографії, підручники, навчальні посібники, методичні вказівки, статті, матеріали доповідей на всеукраїнських та міжнародних наукових, науково-практичних конференціях. Відомості про публікації подані мовою оригіналу. Матеріал у покажчику розташовано за переліком кафедр та за алфавітом прізвищ авторів робіт. Для зручності у користуванні створено алфавітний авторський покажчик з позначенням порядкового номеру авторів.
Економіка під вітрилами [Електронний ресурс] : бібліогр. покажчик / уклад.: С. Ю. Гординець, К. С. Диндеренко, А. А. Лукашина, Т. С. Панченко, Н. О. Сенотрусова ; за ред. Т. М. Костирко, В. Н. Парсяка. – Миколаїв : НУК, 2015. – 328 с. – Режим доступу : http://lib.nuos.edu.ua.
Keywords: бібліографічний покажчик; економіка; факультет економіки моря; НУК; ювілей факультету