Вузівська бібліотека в реалізації нових освітніх концепцій: досвід бібліотеки НУК - Величко, Т. В.; Костирко, Т. М.; Velichko, T. V.; Kostyrko, T. M. (My University, 2005)
Представлено досвід моделювання інформаційного простору університетської бібліотеки та проблеми, з якими доводиться стикатися у процесі роботи. Надається аналіз стану інноваційної діяльності бібліотеки НУК. Підкреслюються пріоритетні напрямки розвитку бібліотеки вищого навчального закладу
Higher school library in implementing of new educational concepts: the experience of NUS library
Величко, Т. В. Вузівська бібліотека в реалізації нових концепцій / Т. В. Величко, Т. М. Костирко // Бібліотекознавство. Документознавство. Інформологія. – 2005. – № 2. – С. 27–31.
Keywords: нові освітні концепції; інформаційне забезпечення; бібліотека НУК; web-технології в бібліотеці; електронні ресурси; інформаційно-освітній простір; інформаційно-бібліографічна діяльність