Інтелектуалізація економіки і зміни у змісті праці фахівців - Коваленко, Микола Андрійович; Житченко, Ганна Олександрівна (My University, 2019)
У світовій економіці, національних економіках відбуваються принципово нові процеси, які визначають, в кінцевому підсумку, майбутнє економіки. До найбільш характерних тенденцій, особливостей розвитку сучасної економіки дослідники відносять, зокрема, інформатизацію суспільних відносин, прискорення темпів науково-технічного прогресу, формування економіки знань, зростання ролі людського чинника виробництва.
Коваленко, М. А. Інтелектуалізація економіки і зміни у змісті праці фахівців / М. А. Коваленко // Розвиток підприємства в умовах нестабільного зовнішнього середовища: управління, реалізація та перспективи : монографія / М. А. Коваленко, Г. О. Житченко. – Херсон : ФОП Вишемирський В. С., 2019. – С. 61-73.
Keywords: інформаційно-комунікативні технології; капітал; Сутність економіки знань; information and communication technologies; capital; the essence of the knowledge economy