Розрахунок допоміжного суднового двигуна типу 8ЧН 20/28 (Wartsila8L20DF) - Іовенко В. А. (My University, 2023)
В кваліфікаційній роботі наведені результати розрахунку суднового двигуна внутрішнього згоряння, потужністю 1480 кВт та 1200 хв-1. В якості базового був обраний двигун 8ЧН 20/28 (Wartsila 8L20DF). В роботі виконані розрахунки робочого циклу двигуна, динамічних навантажень, а також спроектований відцентровий насос системи охолодження. Розраховані основні системи двигуна та їх елементи. Наведені заходи щодо забезпечення охорони праці. Кваліфікаційна робота виконана українською мовою на 64 сторінках розрахунково-пояснювальної записки. Використано 10 джерел. Графічна частина представлена на 4 кресленнях формату А4.
Іовенко, В. А. Розрахунок допоміжного суднового двигуна типу 8ЧН 20/28 (Wartsila8L20DF) : бакалаврська робота ; спец. 142 ''Енергетичне машинобудування'' / В. А. Іовенко ; наук. кер. А. Ю. Проскурін. – Миколаїв : НУК, 2023. – 60 с.
Keywords: двигун внутрішнього згоряння; паливо; відцентровий насос; система охолодження; internal combustion engine; fuel; centrifugal pump; cooling system