Технічна експлуатація, обслуговування те ремонт газорозподільного механізму суднового середньообертового двигуна MAK M32 - Заболотній Владислав Сергійович (My University, 2025)
Представлена кваліфікаційна робота містить у собі 68 сторінки, 27 рисуків. При підготовці проекту було використано 13 джерел інформації. У роботі розроблений комплекс заходів щодо удосконалення проведення ремонтних та експлуатаційних робіт з обслуговування та ремонту газорозподільного механізму головного суднового двигуна. Також розглянуті питання охорони праці та техніки безпеки при виконанні зазначених робіт.
Заболотній, В. С. Технічна експлуатація, обслуговування те ремонт газорозподільного механізму суднового середньообертового двигуна MAK M32 : бакалаврська робота ; спец. 142 ‘‘Енергетичне машинобудування’’ / В. С. Заболотній ; наук. кер. Ю. М. Галинкін. – Первомайськ : ПННІ НУК, 2025. – 70 с.
Keywords: Двигун внутрішнього згоряння; клапан; штанга; розподільчий вал; штовхач; газорозподільний механізм; 142 "Енергетичне машинобудування"; internal combustion engines; valve; rod; gas distribution mechanism; pusher