Автоматизація управління якістю освіти на рівні кафедри - Баронова, О. А.; Ровєнських, В. В. (My University, 2013)
Основна мета роботи – підвищення ефективності управління учбовим процесом на основі автоматизації і модернізації його інформаційного забезпечення.
Баронова, О. А. Автоматизація управління якістю освіти на рівні кафедри / О. А. Баронова, В. В. Ровєнських // Матеріали ІІI Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю "Сучасні проблеми інформаційної безпеки на транспорті". – Миколаїв : НУК, 2013.
Keywords: управління якістю; якість освіти; концепція інформатизації; автоматизовані системи управління; управління учбовим процесом