Особливості плазмового напилення поверхонь ковзання - Лебедєв В. О.; Спіхтаренко В. В.; Лой С. А.; Єрмолаєв Г. В.; Lebedev V. A.; Spikhtarenko V. V.; Loi S. A.; Ermolaev G. V. (My University, 2022)
Розглянуто проблеми відновлення поверхонь ковзання на прикладі деталей двигунів внутрішнього згорання автомобільної техніки та тракторів. Показано що плазмове наплавлення є найбільш раціональним способом для виконання відновлюваних робіт з забезпеченням більш якісних характеристик покриття.
Features Of Plasma Filing Surface Forging
Особливості плазмового напилення поверхонь ковзання = Features Of Plasma Filing Surface Forging / В. О. Лебедєв, В. В. Спіхтаренко, С. А. Лой, Г. В. Єрмолаєв // Матеріали ХIII міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : Вид. Торубара В. В., 2022. – С. 132–134.