Модель інтегрованого управління операційними та проєктними ризиками ''Метелик'' - Меліксетов О. І.; Гайдаенко О. В. (My University, 2024)
Застосування моделі інтегрованого управління операційними та проєктними ризиками торговельних організацій «Метелик» дасть змогу скоротити витрати часу на управління ризиками проєкту за допомогою делегування відповідальності за частину ризиків проєкту до команди управління ризиками підприємства, яка у своїй роботі керує зазначеними ризиками на постійних засадах.
Меліксетов, О. І. Модель інтегрованого управління операційними та проєктними ризиками ''Метелик'' / О. І. Меліксетов, О. В. Гайдаенко // Матеріали міжнар. наук.-практ. конф. ''Інформаційні системи в управлінні проєктами та програмами''. – Харків : ХНУРЕ, 2024. – C. 152–155.
Keywords: операційні ризики; проєктні ризики; торговельна організація; інтегроване управління; модель "Метелик"