Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка - Блінцов Володимир Степанович; Михаліченко Павло Євгенович; Надточій Віктор Анатолійович; Надточий Анатолій Вікторович (My University, 2024)
Призначено для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) та другого (магістрського) рівнів, денної та заочної форми навчання, що навчаються за спеціальністю 174 «Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка».
Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка : методичні вказівки до виконання та захисту кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти за спеціальністю 174 «Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка» / укл. : В. С. Блінцов, П. Є. Михаліченко, В. А. Надточій, А. В. Надточий. – Херсон: ХННІ НУК, 2024. – 60 с.