Світло та його колір як засіб функціонального та естетичного обладнання інтер’єру - Сергієнко, О. М.; Чабанова, Є. А.; Sergienko, O. M.; Chabanova, E. A. (My University, 2009)
Пропонуються методичні рекомендації використання і функціонального зв'язку якості світла та кольору як взаємодіючих складових елементів інтер'єрної композиції (та їх впливу на психофізіологічний стан людини)
Сергієнко, О. М. Світло та його колір як засіб функціонального та естетичного обладнання інтер’єру / О. М. Сергієнко, Є. А. Чабанова // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2009. – Вип. 2. – С. 12–20.
Keywords: інтер'єр; функціональний зв'язок; світло; колір; джерело; interior; functional connection; light; colour