Коливання та хвилі - Мочалов, Олександр Олександрович; Таранчук, Олександр Олександрович (My University, 2003)
Методичні вказівки складаються з опису лабораторних робіт з тми "Коливання та хвилі".
Коливання та хвилі : методичні вказівки / за ред. О. О. Мочалова, О. О. Таранчука. - Миколаїв : УДМТУ, 2003. - 52 с. + ел. копія.
Keywords: коливання; хвилі; швидкість звуку в повітрі; фігури Ліссажу; механічні коливання