Як Навчально-науковий гуманітарний інститут НУК пережив 9-й рік війни Росії проти України. Спроба звіту директора за 2022 р. - Бобіна О. В.; Bobina O. V. (My University, 2023)
Автор продовжує традицію публічних, друкованих звітів. «Звіт» про роботу ННГІ – це частина майбутнього наративу про життя НУК, Миколаєва, України в умовах війни 2022 р.
As an educational and research institute of humanities of Admiral Makarov National University of Shipbuilding, it survived the 9th year of russia's war against ukraine. An attempt at the director's report for 2022
Бобіна, О. В. Як Навчально-науковий гуманітарний інститут НУК пережив 9-й рік війни Росії проти України. Спроба звіту директора за 2022 р. = As an educational and research institute of humanities of Admiral Makarov National University of Shipbuilding, it survived the 9th year of russia's war against ukraine. An attempt at the director's report for 2022 / О. В. Бобіна // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : Іліон, 2023. – Вип. 15. – С. 28–29.