Алгоритми ABC-XYZ аналізу та методи інтелектуального аналізу даних в управлінні товарним асортиментом в умовах невизначеності - Ковтун В. В.; Фаріонова Т. А.; Kovtun Victor; Farionova Теtyana (My University, 2024)
В роботі представлено поетапний алгоритм управління асортиментом і товарними запасами на основі ABC-XYZ аналізу та інтелектуального аналізу даних. Представлений підхід демонструє можливість гнучкого керування складськими запасами та асортиментом, знижуючи витрати на їх зберігання. Основний акцент зроблено на вирішенні проблеми забезпечення точності прогнозування закупівель в умовах динамічного ринку
Algorithms of ABC-XYZ analysis and methods of intelligent data analysis in product assortment management in conditions of uncertainty
Ковтун, В. В. Алгоритми ABC-XYZ аналізу та методи інтелектуального аналізу даних в управлінні товарним асортиментом в умовах невизначеності / В. В. Ковтун, Т. А. Фаріонова // Матеріали V всеукр. наук.-практ. інтернет конф. "Інформаційні технології: моделі, алгоритми, системи (ITMAS – 2024)". – Миколаїв : НУК, 2024.
Keywords: управління асортиментом; товарні запаси; ABC-XYZ аналіз; інтелектуальний аналіз даних; прогнозування; assortment management; commodity stocks; ABC-XYZ analysis; intelligent data analysis; prognostication