Проект стаціонарного дизельного двигуна потужністю 650 кВт з дослідженням екологічних показників при роботі на соєвої олії - Ченчик Дмитро Олександрович (My University, 2023)
Надано інформація дизель-електрична станція потужністю 650 кВт. Описані режим роботи станції - автономний або паралельний з електричною сіттю необмеженої потужності. В науковому аналітичним методом були визначені ефективні та екологічні показники при роботі двигуна на соєвої олії. Виходячи з аналітичних розрахунків зроблені такі висновки: - найбільший вплив на індикаторні та ефективні показники робочого процесу двигуна має величина нижчої теплоти згоряння палива, що використовується; - середній елементарний склад палива суттєво впливає на екологічні показники та вміст токсичних компонентів в продуктах згоряння
Ченчик, Д. О. Проект стаціонарного дизельного двигуна потужністю 650 кВт з дослідженням екологічних показників при роботі на соєвої олії : магістерська робота ; спец. 131 ''Прикладна механіка'' / Д. О. Ченчик ; наук. кер. О. С. Каіров. – Первомайськ : ПННІ НУК, 2023. – 57 с.
Keywords: дизельний двигун; дизельне паливо; соєва олія; середній елементарний склад палива; 131 ''Прикладна механіка''