Розробка та обґрунтування бізнес-плану створення нового підприємства у сфері виробництва пластикової тари - Арсланова, Г.; Arslanova, G. (My University, 2022)
Арсланова Гулдессе. «Розробка та обґрунтування бізнес-плану створення нового в галузі виробництва пластикової тари» – бакалаврська робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр». – Національний університет кораблебудування імені адмірала Макарова, м. Миколаїв, 2022 рік. У випускній кваліфікаційній роботі розглянуті теоретичні засади створення та діяльності підприємства, роль планування у підприємницькій діяльності. Виконано аналіз ринку пластикової тари та упаковки та обрано організаційно-правову форму підприємства, що створюється. У практичній частині розроблено бізнес-план створення нового підприємства, який довів високу ефективність проєкту.
Арсланова, Г. Розробка та обґрунтування бізнес-плану створення нового підприємства у сфері виробництва пластикової тари = Development and substantiation of a business plan for the creation of a new one in the field of plastic packaging production : бакалаврська робота ; 051 “Економіка“ / Г. Арсланова ; наук. кер. В. Г. Рогов. – Миколаїв : НУК, 2022. – 72 с.
Keywords: підприємство; планування; бізнес-план; економічна ефективність; 051 “Економіка“; enterprise; planning; business plan; economic efficiency