Організація самостійної роботи студентів з латинської мови - Шаманова, Н. Є.; Shamanova, N. Ye. (My University, 2012)
У статті розглядаються особливості організації самостійної роботи студентів з латинської мови, її типи та види. Аналізується доцільність впровадження та роль у підвищенні мотивації вивчення латинської мови
The structure of Latin language students self-study work
Шаманова, Н. Є. Організація самостійної роботи студентів з латинської мови = The structure of Latin language students self-study work / Н. Є. Шаманова // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2012. – Вип. 5. – С. 42–44.
Keywords: самостійна робота; репродуктивний тип; реконструктивний тип; творчий тип; self – study work; reproductive type; reconstructive type; creative type