Особливості мотивації особистості в сучасних умовах - Попов О. А.; Popov O. A. (My University, 2026)
У кваліфікаційній роботі представлено теоретичні основи та емпіричне дослідження особливостей мотивації особистості в сучасних умовах. Проведено аналіз сучасних підходів до вивчення даної проблематики з використанням надійних психодіагностичних методик та методів математичної статистики для підтвердження достовірності отриманих результатів.
Features of personality motivation in modern conditions
Keywords: мотивація досягнення успіху; мотивація уникнення невдач; самооцінка; потреби; самоактуалізація; особистість; 053 ''Психологія''; motivation to achieve success; motivation to avoid failure; selfesteem; needs; self-actualization; personality