Соціальні рухи - Матвієнко, Людмила Володимирівна (My University, 2007)
Методичні вказівки знайомлять з основними аспектами теми та дають можливість перевірити свої знання за допомогою тестових завдань. Дане видання дозволяє студентам розглянути основні причини, тенденції, хід та розвиток соціальних виступів в Україні. Методичні вказівки допомагають сформувати навички самостійного пошуку й аналізу даної історичної проблеми. Призначені для студентів технічних університетів всіх спеціальностей, денної та заочної форми навчання.
Матвієнко, Л. В. Соціальні рухи : метод. вказівки / Л. В. Матвієнко. - Миколаїв : НУК, 2007. - 40 с.
Keywords: соціальні рухи; методичні вказівки; соціально-гуманітарні дисципліни; історія України; соціальні виступи в Україні