COMPASS for Research Students - Філіппова Ніна Михайлівна (НУК, 2025)
Структура посібника орієнтована на те, щоб допомогти молодим науковцям розвинути навички читання, говоріння та письма на основі типових комунікативних професійно-орієнтовних ситуацій. Посібник складається з п’яти розділів і дев’яти додатків. Призначено для магістрів, аспірантів і здобувачів технічних спеціальностей, які готуються до кандидатського іспиту з англійської мови.
Філіппова, Н. М. COMPASS for Research Students : навч. посібник для підготовки до кандидатського іспиту з англійської мови / Н. М. Філіппова. – Вид. 2-ге, допов. і перероб. – Миколаїв : НУК, 2025. – 150 с.