Пошук шляхів удосконалення правил змагань для юних бар’єристів - Бірюк, С. В.; Бірюк, В. В.; Biryuk, S. V.; Biryuk, V. V. (My University, 2011)
Сучасні правила змагань в бар’єрному бігу визначені без урахування вікових можливостей юних спортсменів і потребують відповідної корекції
A search of ways of improvement of rules of competitions is for young hurdlers
Бірюк, С. В. Пошук шляхів удосконалення правил змагань для юних бар’єристів / С. В. Бірюк, В. В. Бірюк // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2011. – Вип. 4. – С. 5–6.
Keywords: правила змагань; бар’єрний біг; юні спортсмени; competition rules; hurdles; young sportsman’s