Розробка та функціонування електронного методичного посібника з медіаграмотності - Чоботар, Ю. В.; Мочалова, Н. С. (My University, 2019)
Стаття присвячена методиці розробки електронного методичного посібника з медіаграмотності для студентів закладів вищої освіти.
Чоботар, Ю. В. Розробка та функціонування електронного методичного посібника з медіаграмотності / Ю. В. Чоботар, Н. С. Мочалова // Матеріали Всеукр. студент. наук.-практ. конф. "Проблеми соціально-гуманітарних наук", 7 груд. 2018 р. – Запоріжжя: АА Тандем, 2019. – С. 438–441.
Keywords: методичний посібник; медіаграмотність; веб-сайт; лінгводидактика