Сучасні методи геометричного моделювання проточних частин відцентрових компресорів - Бідніченко, О. Г. (My University, 2012)
Наведено розроблені автором методи геометричного моделювання елементів проточних частин відцентрових компресорів, які базуються на використанні математичних кривих, що дають змогу побудувати сучасні математичні моделі для формування оптимальної форми проточних частин відцентрових компресорів.
Бідніченко, О. Г. Сучасні методи геометричного моделювання проточних частин відцентрових компресорів / О. Г. Бідніченко // Матеріали III Міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2012.
Keywords: моделювання проточних частин; відцентрові компресори; геометричні характеристики проточних частин; геометричне моделювання