Особливості викладання дисциплін соціально-гуманітарного циклу в Масачусетському технологічному інституті (the Massachusetts Institute of Technology) - Смуглякова, М. К.; Smuglyakova, M. K. (My University, 2012)
Стаття представляє специфічні аспекти викладання дисциплін соціально-гуманітарного циклу в Масачусетському технологічному інституті та визначає деякі ефективні шляхи рішення проблем у цієї галузі у технічних ВНЗ України
Some Specific Aspects in Teaching Social and Humanitarian Sciences at the Massachusetts Institute of Technology
Смуглякова, М. К. Особливості викладання дисциплін соціально-гуманітарного циклу в Масачусетському технологічному інституті (the Massachusetts Institute of Technology) / М. К. Смуглякова // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2012. – Вип. 5. – С. 30–32.
Keywords: соціально-гуманітарні дисципліни; іноземна мова; Масачусетський технологічний інститут; технічні ВНЗ; social and humanitarian sciences; foreign language; the Massachusetts Institute of Technology; technical universities