Когнітивні механізми управління проєктами в IT компаніях - Журавель А. В.; Zhuravel A.V. (My University, 2023)
Журавель А. В. Когнітивні механізми управління проєктами в IT компаніях. Кваліфікаційна робота зі спеціальності 122 «Комп’ютерні науки» освітньої програми «Управління проєктами». Миколаїв. Національний університет кораблебудування імені адмірала Макарова. 2023 рік. 109 сторінок. У кваліфікаційній роботі було проаналізовано сучасні концепції правління проєктами в IT компаніях, розглянуті когнітивні механізми моделювання складних ситуацій в управлінні проєктами і використання когнітивного підходу в управлінні проєктами, впровадження якого дозволяє компаніям працювати швидше, ефективніше та економічно вигідніше в умовах динамічності внутрішнього та зовнішнього середовища. Когнітивний підхід до моделювання в управлінні проєктами та програмами спрямований на розробку формальних моделей і методів, які підтримують інтелектуальний процес вирішення проблем завдяки обліку у цих моделях та методах когнітивних можливостей (сприйняття, пізнання, розуміння, пояснення) суб'єктів управління при вирішенні управлінських задач.
Cognitive mechanisms of project management in IT companies
Журавель, А. В. Когнітивні механізми управління проєктами в IT компаніях = Cognitive mechanisms of project management in IT companies : магістерська робота ; спец. 122 ''Комп’ютерні науки'' / А. В. Журавель ; наук. кер. С. К. Чернов. – Миколаїв : НУК, 2023. – 109 с.
Keywords: когнітивні механізми; управління IT проєктами; технологічна зрілість; компетентнісний підхід; моделювання; 122 ''Комп’ютерні науки''; Cognitive mechanisms; IT project management; technological maturity; competent approach; modeling