Організація взаємодії з батьками дітей дошкільного віку на основі фасилітативного підходу в цифровому просторі - Курчатова Анжеліка Віталіївна (Scientific Publishing Center “Sci-conf.com.ua”, 2025)
Трансформація професійно важливих компетентностей вихователя зумовлена стрімким введенням в життя ЗДО цифровізації дошкільної освіти, адже майбутнє освіти безпосередньо пов’язане зі зміною технологій навчання та розвитку. Єдність сім’ї і закладу дошкільної освіти відіграє важливу роль у вирішенні завдань всебічного розвитку та виховання дитини дошкільника. Тому вважаємо надзвичайно важливим, щоб вихователі й батьки об’єднали свої зусилля та можливості, перейшли до тісної співпраці в організації освітнього процесу на основі партнерських відносин.
Курчатова А.В. Організація взаємодії з батьками дітей дошкільного віку на основі фасилітативного підходу в цифровому просторі / А.В. Курчатова // European congress of scientific discovery. Proceedings of the 2nd International scientific and practical conference. (February 3-5, 2025). Barca Academy Publishing, Madrid, Spain. 2025. Pp. 214-220.
Keywords: ЗДО; компетентності вихователя; цифровізація; дошкільна освіта; технології навчання і розвитку; взаємодія з батьками; освітній процес; фасилітація