Технологічна культура, як складова розвитку творчої особистості вчителя фізичної культури в умовах вищого навчального закладу - Литвиненко, О.; Адаменко, О.; Борецька, Н.; Lytvynenko, Olha; Adamenko, Oksana; Boretska, Natalia (My University, 2020)
У розділі розкрито шляхи формування технологічної культури майбутнього вчителя фізичної культури як складової розвитку творчої особистості в умовах вищого навчального закладу. З’ясовано зміст поняття «технологічна культура вчителя фізичної культури». Виявлено принципи та обґрунтовано організаційно-педагогічні умови формування технологічної культури сучасного вчителя. Подальшими перспективами дослідження є розробка моделі формування технологічної культури майбутнього вчителя фізичної культури та її експериментальна перевірка.
Technological culture as a component of the development of the creative personality of the physical culture teacher in the conditions of the higher educational institution
Литвиненко, О. Технологічна культура, як складова розвитку творчої особистості вчителя фізичної культури в умовах вищого навчального закладу = Technological culture as a component of the development of the creative personality of the physical culture teacher in the conditions of the higher educational institution / О. Литвиненко, О. Адаменко, Н. Борецька // Social and economic aspects of sustainable development of regions : monograph / redakcją V. Duchmala i in. – Оpole : The Academy of Management and Administration in Opole, 2017. –Sekcja 5.2.2. – S. 252–257.
Keywords: технологічна культура; творча особистість; учитель фізичної культури; принципи; компоненти; організаційно-педагогічні умови; вищий навчальний заклад