Система вимірювання параметрів електронних компонентів - Рибчич М. М.; Rybchych M. (My University, 2025)
Рибчич М. М. «Система вимірювання параметрів електронних компонентів». Кваліфікаційна робота зі спеціальності 123 «Комп’ютерна інженерія», освітньої програми «Комп’ютерні системи та мережі». Миколаїв: НУК ім. адм. Макарова. 2025 рік. 76 сторінок. У даній кваліфікаційній роботі розроблена схема прецензійного джерела струму з заземленим навантаженням, а також вимірювальний пристрій на його базі. Проведено аналіз параметрів та особливостей вимірюваних компонентів, а саме індуктивності, ємності та опору. Розглянуті основні методи вимірювання цих параметрів, їх недоліки та переваги, на основі цього створене технічне завдання для власної розробки.
System for measuring parameters of electronic components
Рибчич, М. М. Система вимірювання параметрів електронних компонентів = System for measuring parameters of electronic components : бакалаврська робота ; спец. 123 ''Комп’ютерна інженерія'' / М. М. Рибчич ; наук. кер. Г. Ю. Гайдай. – Миколаїв : НУК, 2025. – 79 с.
Keywords: джерело струму; індуктивність; ємність; резистор; операційний підсилювач; вимірювання; 123 ''Комп’ютерна інженерія''; current source; inductance; capacitance; resistor; operational amplifier; measurement