Інформаційно-аналітична діяльність бібліотек ЗВО в умовах інноваційних змін - Аболіхіна, О. О.; Кафтан, О. І.; Панченко, Т. С.; Бєлодєд, О. В. (My University, 2018)
Інформаційно-аналітична діяльність (ІАД) – це сукупність інформаційних процесів (збір, пошук, переробка інформації), необхідних для якісного та ефективного процесу управління. Мета дайджесту – ознайомити фахівців бібліотек ЗВО з документами за даною темою. Дайджест підготовлений за сторінками фахових видань та Інтернет-ресурсів, адресований спеціалістам бібліотек ЗВО. Матеріал згруповано за розділами: «Інформаційно-аналітична діяльність: розкриття питання», «Бібліо- та наукометричний аналіз як спосіб аналітичної обробки інформації», «Інформаційно-аналітична продукція бібліотек у системі задоволення інформаційних потреб користувачів». Матеріал у межах розділів розташовано в алфавітному порядку.
Інформаційно-аналітична діяльність бібліотек ЗВО в умовах інноваційних змін [Текст] : дайджест / уклад. О. О. Аболіхіна, О.І. Кафтан ; за ред. Т. С. Панченко, О. В. Бєлодєд. – Миколаїв : НУК, 2018. – 8 с.
Keywords: інформаційно-аналітична діяльність; заклад вищої освіти; дайджест; бібліотеки ЗВО; інноваційні зміни