Методичні вказівки до курсового проектування "Структурний синтез робастних регуляторів" - Хлопенко Микола Якович; Хлопенко Іван Миколайович (My University, 2018)
Розроблено для самостійного виконання курсового проекту "Структурний синтез робастних регуляторів" з дисципліни "Адаптивне та робастне керування" магістрантами, які навчаються за спеціалізацією "Електромеханічні системи автоматизації та електропривод" спеціальності 141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка". Призначено для викладачів вищих навчальних закладів, дипломників, студентів інших спеціальностей, інженерів та фахівців, які займаються проектуванням сучасних робастних систем керування.
Хлопенко, М. Я. Методичні вказівки до курсового проектування "Структурний синтез робастних регуляторів" / М. Я. Хлопенко, І. М. Хлопенко. – Миколаїв : НУК, 2018. – 34 с. + електрон. копія.