Розробка вебзастосунку для автоматизації обліку прокату туристичного спорядження у магазині «Хан-Тенгрі» - Філіна А. С. (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота присвячена розробці вебзастосунку для автоматизації обліку прокату туристичного спорядження у магазині «Хан-Тенгрі», що відноситься до практичної задачі інженерії програмного забезпечення з комплексністю та невизначеністю умов. У процесі виконання кваліфікаційної роботи було проведено аналіз практичної задачі інженерії програмного забезпечення та розглянуто існуючі програмні продукти та методи розробки, що стосуються відповідної проблематики. Викладені результати аналізу спрямовані на підтримку розробки вебзастосунку для автоматизації обліку прокату туристичного спорядження у магазині «Хан-Тенгрі». Об’єктом даної роботи є процес розробки вебзастосунку для автоматизації обліку прокату туристичного спорядження у магазині «Хан-Тенгрі». Кваліфікаційна робота викладена на 143 сторінках друкованого тексту, містить 31 рисунок, список використаних джерел з 22 найменувань та 6 додатків.
Філіна, А. С. Розробка вебзастосунку для автоматизації обліку прокату туристичного спорядження у магазині «Хан-Тенгрі» : бакалаврська робота ; спец. 121 "Інженерія програмного забезпечення" / А. С. Філіна ; наук. кер. Л. М. Макарова. – Миколаїв : НУК, 2025. – 144 с.
Keywords: багаторівнева архітектура; діаграма розгортання; 121 "Інженерія програмного забезпечення"; react; javascript; mysql; node.js