Медіа сфера в умовах креативної економіки: розвиток та засади управління - Іртищева, І. О.; Крапивіна, Д. А.; Іrtyshcheva, I. O.; Krapivina, D. A. (My University, 2020)
У статті розкрито аналіз розвитку медіа сфери в умовах креативної економіки та визначення завдань щодо управління нею. Проаналізовано стан структури доданої вартості у видавничій справі (загальні, додаткові, базові). Здійснено аналіз динаміки кількості суб’єктів господарювання видавничої справи в креативних індустріях, частка видавничої справи в креативних індустріях. Обґрунтовано організаційно-управлінську модель взаємодії державно-приватного партнерства в удосконаленні розвитку медіапростору.
Іртищева, І. О. Медіа сфера в умовах креативної економіки: розвиток та засади управління = Media sphere in the conditions of creative economy: development and principles of management / І. О. Іртищева, Д. А. Крапивіна // Вісн. ХНАУ. Сер. Економічні науки. – 2020. – № 2. – С. 299–308.
Keywords: медіа сфера; медіапростір; креативна економіка; додана вартість; організаційно-управлінська модель; media sphere; media space; creative economy; added value; organizational and managerial model