Геоаномальні зони та біота - Маркіна, Людмила Миколаївна; Гіржева, Олена Леонідівна (My University, 2010)
Наведено тематичний план дисципліни "Геоаномальні зони та біота", основи теоретичного матеріалу, контрольні питання, завдання на самостійну роботу та контрольних робіт, перелік основної та додаткової літератури. Навчально-методичні матеріали призначені студентам спеціальності "Екологія та охорона навколишнього середовища", а також можуть бути використаними студентами інших спеціальностей при вивчені окремих розділів дисципліни "Основи екології".
Маркіна, Л. М. Геоаномальні зони та біота [Електронний ресурс] : навч.-метод. матеріали / Л. М. Маркіна, О. Л. Гіржева. - Електрон. дан. - Миколаїв : НУК, 2010. - 1 електрон. оптич. диск (DVD-ROM). - Назва з етикетки диска.
Keywords: геоаномальні зони; біота; методичні вказівки; екологія; гепатогенне випромінювання; технопатогенни зони