Через знання – до цифрової економіки: до 60-річчя кафедри інтелектуальної цифрової економіки - Білоножко К. С.; Панченко Т. С.; Костирко Т. М. (My University, 2025)
Бібліографічний покажчик містить перелік основних наукових та навчально-методичних праць вчених, співробітників та студентів кафедри інтелектуальної цифрової економіки Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова. До його складу увійшли монографії, навчальні посібники, методичні вказівки, статті, матеріали доповідей на всеукраїнських та міжнародних науково-технічних конференціях. Відомості про публікації подано мовою оригіналу. Бібліографічний опис праць складено згідно діючих ДСТУ. Всі документи публікуються мовою оригіналу. Для студентів, аспірантів, науковців і спеціалістів різних галузей освіти, науки і виробництва.
Через знання – до цифрової економіки: до 60-річчя кафедри інтелектуальної цифрової економіки [Електронний ресурс] : бібліогр. покажчик / уклад.: К. С. Білоножко, Т. С. Панченко ; за ред. Т. М. Костирко. – Миколаїв : НУК, 2025. – 41 с. – Режим доступу : http://lib.nuos.edu.ua
Keywords: Кафедра інтелектуальної цифрової економіки НУК; ювілей кафедри; бібліографічний покажчик