Аналіз застосування екологічно-безпечних матеріалів у будівництві та оздоблюванні житла - Ремешевська І.; Гурець Н.; Васильєв А. (My University, 2024)
Описано вплив будівельних матеріалів на різних стадіях їхнього життєвого циклу на здоров’я людини та довкілля. Наведено класифікацію будівельних матеріалів та критерії вибору екологічних матеріалів для ремонту та будівництва
Ремешевська, І. Аналіз застосування екологічно-безпечних матеріалів у будівництві та оздоблюванні житла / І. Ремешевська, Н. Гурець, А. Васильєв // Матеріали IІ всеукр. наук.-практ. конф. ''Комплексне використання ресурсів довкілля''. – Дрогобич : ДВНЗ ''ДонНТУ'', 2024. – С. 84–87.
Keywords: Будівельні матеріали; оздоблювання житла; екологічнобезпечні метеріали