Карантин і трудові відносини в Україні: правові аспекти - Джулай Г. Г.; Djulai G. G. (My University, 2021)
Проаналізовано особливості правового регулювання трудових відносин в Україні під час карантину. Проаналізовано чинне трудове законодавство. Наголошено на необхідності врегулювання специфіки трудових відносин із працівниками в період дії загальнодержавного карантину та обмежувальних заходів.
Quarantine and labor relations in Ukraine: legal aspects
Джулай, Г. Г. Карантин і трудові відносини в Україні: правові аспекти = Quarantine and labor relations in Ukraine: legal aspects / Г. Г. Джулай // Матеріали XII міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2021. – С. 568–572.