Нелінійні регресійні моделі для оцінювання якості застосунків з відкритим кодом на JAVA, що створюються з використанням фреймворку Hibernate - Пухалевич А. В.; Коваленко В. В. (My University, 2025)
В роботі, використовуючи перетворення Бокса-Кокса, побудовано нелінійні регресійні моделі RFC(CBO, WMC), CBO(WMC, RFC) та WMC(RFC, CBO). При побудові застосовувались емпіричні дані з 70 проєктів, доступних на GitHub.
A nonlinear regression models for assessing the quality of open source Java applications created using the Hibernate framework
Пухалевич, А. В. Нелінійні регресійні моделі для оцінювання якості застосунків з відкритим кодом на JAVA, що створюються з використанням фреймворку Hibernate = A nonlinear regression models for assessing the quality of open source Java applications created using the Hibernate framework / А. В. Пухалевич, В. В. Коваленко // Матеріали VI міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. "Інформаційні технології: моделі, алгоритми, системи" (ITMAS–2025). – Миколаїв : НУК, 2025. – С. 71–73.
Keywords: оцінювання якості розробки; нелінійна регресійна модель; фреймворк hibernate; development quality assessment; nonlinear regression model; hibernate framework