Дослідження практики управління продуктивністю праці - Сергійчук С. І. (Збірник наукових праць Національного університету кораблебудування, 2008)
Зіставлені результати аналізу фінансового стану підприємства й аналізу фінансової продуктивності праці за вітчизняними методами. Проведений аналіз продуктивності праці за багатофакторною методикою. Запропоновано їх поєднання в одну автоматизовану систему підтримки прийняття управлінських рішень.
Сергійчук, С. І. Дослідження практики управління продуктивністю праці / С. І. Сергійчук // Зб. наук. пр. НУК. – Миколаїв : НУК, 2008. – № 5 (422). – С. 139–147.
Keywords: продуктивність праці; фінансова продуктивність; виробіток; багатофакторна методика