Оцінка рівня екологічної безпеки та якості води в нижній частині басейну річки Південний Буг як джерела централізованого питного водопостачання - Магась Н. І. (My University, 2022)
Метою даної роботи є оцінка рівня екологічної безпеки води р.Південний Буг як джерела централізованого питного водопостачання на території Миколаївської області.
Магась Н. І. Оцінка рівня екологічної безпеки та якості води в нижній частині басейну річки Південний Буг як джерела централізованого питного водопостачання / Н. І. Магась // Матеріали ІІІ міжнар. наук.-практ. конф. "Екологія. Довкілля. Енергозбереження". – Полтава : НУПП, 2022. – С. 171–173.
Keywords: питне водопостачання; джерела водопостачання; якість води