Information Security - Філіппова, Ніна Михайлівна; Смуглякова, Марина Костянтинівна (My University, 2007)
Дані методичні вказівки є першою частиною навчального комплексу з англійської мови за темою "Захист інформації". Наведено системи завдань для вивчення лексики з даної теми і розвитку навичок користування цією лексикою (пошукове і поглиблене читання та розвиток мовлення).
Філіппова, Н. М. Information Security: Методичні вказівки з вивчення англійської мови для студентів за напрямом "Захист інформації"/ Н. М. Філіппова, М. К. Смуглякова . – Миколаїв: НУК, 2007. – 64 с.
Keywords: методичні вказівки; вивчення англійської мови; англійська мова; сучасні мови; захист інформації; розвиток мовлення