Забезпечення стратегічної стійкості підприємств в умовах нестабільного зовнішнього середовища - Закревська Анна Вадимівна; Zakrevska A. V. (My University, 2025)
У роботі узагальнено та обґрунтовано теоретичні та методичні положення, практичні рекомендації щодо забезпечення стратегічної стійкості підприємства в умовах нестабільного зовнішнього середовища. Зокрема, узагальнено поняття «стратегічна стійкість підприємства», вивчено системні засади та підходи до забезпечення стратегічної стійкості, розглянуто методику оцінювання стратегічної стійкості підприємства. Також у роботі досліджено теоретичні положення щодо забезпечення стратегічної стійкості підприємства в умовах нестабільного зовнішнього середовища. Визначено напрями удосконалення підходів до забезпечення стратегічної стійкості підприємства в умовах нестабільного зовнішнього середовища.
Ensuring strategic sustainability of enterprises in an unstable external environment
Закревська, А. В. Забезпечення стратегічної стійкості підприємств в умовах нестабільного зовнішнього середовища = Ensuring strategic sustainability of enterprises in an unstable external environment : бакалаврська робота ; спец. 051 "Економіка" / А. В. Закревська ; наук. кер. І. І. Надточій. – Херсон : ХННІ НУК, 2025. – 120 с.
Keywords: стратегічна стійкість; стійкість підприємств; нестабільне середовище; розвиток підприємства; зовнішнє середовище; 051 "Економіка"; strategic sustainability; sustainability of enterprises; external environment; unstable environment; enterprise development