Когнітивне моделювання процесів управління якістю в проектах розробки дизайн-макетів - Кісельова, Ю. С.; Kiselyova, Yuliia (My University, 2020)
Кісельова Ю. С. Когнітивне моделювання процесів управління якістю в проектах розробки дизайн-макетів – На правах рукопису. Магістерська робота за спеціальністю 122 – Комп’ютерні науки, освітня програма – Управління проектами. Національний університет кораблебудування ім. адм. Макарова. Миколаїв, 2020. Мета дослідження – підвищення конкурентоспроможності рекламних агентств шляхом побудови ефективної системи управління якістю проектів розробки дизайн-макетів. Для виконання магістерської роботи виконані наступні завдання: досліджено процеси управління якістю в проектах; розроблено моделі системи управління якістю; удосконалено SADT-модель управління якістю у проектах розробки дизайн-макетів. Застосування розроблених моделей, а також рекомендацій щодо вдосконалення управління якістю на підприємстві, дозволило досягти головної мети – поліпшення якості дизайн-макетів та підвищення конкурентоспроможності рекламної агенцiї.
Кісельова, Ю. С. Когнітивне моделювання процесів управління якістю в проектах розробки дизайн-макетів = Cognitive modeling of quality management processes in design development projects : магістерська робота ; спец. 122 “Комп’ютерні науки“ / Ю. С. Кісельова ; наук. кер. Т. Г. Григорян. – Миколаїв : НУК, 2020. – 110 с.
Keywords: управління проектами; управління якістю; дизайн-макети; когнітивне моделювання; 122 “Комп’ютерні науки“; project management; quality management; design layouts; cognitive modeling