Групи та рівні мотиваційного прагнення студентської молоді до навчання у вищому навчальному закладі на кафедрі військової підготовки - Бахтін Анатолій; Лелека Віталій (My University, 2017)
Стаття присвячена мотиваційним аспектам студентської молоді щодо оволодіння майбутньою професією за спеціальністю. Визначені групи мотивів навчання та рівні мотиваційного прагнення студентської молоді до навчання у вищому навчальному закладі на кафедрі військової підготовки із врахуванням особливостей закінчення попереднього навчального закладу та місця проживання
Groups and levels of motivational striving of student youth to study at a higher educational institution at the department of Military Training
Групи та рівні мотиваційного прагнення студентської молоді до навчання у вищому навчальному закладі на кафедрі військової підготовки = Groups and levels of motivational striving of student youth to study at a higher educational institution at the department of Military Training / А.М. Бахтін, В.М. Лелека // Науковий вісник Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського. Педагогічні науки. - 2017. - № 3 (58). - С. 17-22.
Keywords: Мотиваційне прагнення; Рівень сформованості; Кафедра військової підготовки